چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران

طرح ترافیک شهر تهران تغییر می‌کند؟

طرح ترافیک شهر تهران تغییر می‌کند؟ رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاداتی برای ایجاد طرح ترافیک جدید داده ایم، گفت: طرح را مکتوب و برای انجام مطالعات کارشناسی به شهرداری ارسال می کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس به پیشنهاد جدید شورا در خصوص طرح ترافیک اشاره کرد و گفت: برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک پیشنهاد جدیدی در خصوص طرح ترافیک پایتخت داده ایم که قرار است بررسی شود.

 

وی ادامه داد:روزانه 3 میلیون اتومبیل فعال در تهران داریم که با پیشنهاد جدیدی که در خصوص طرح ترافیک داریم میزان تردد آنها به یک پنجم کاهش می یابد و شهرداری تهران برای افرادی که کار ضروری داشته و نیاز به تردد در محدوده طرح ترافیک دارند؛ می توانند روزانه 200 تا 300 هزار طرح ترافیک بفروشد.

 

به گفته آقامیری، در طرح ترافیک جدید که پیشنهاد آن داده شده تاکسی ها و خودروهای اینترنتی می توانند مانند قبل تردد کنند و پنج شنبه و جمعه هم طرح برای همه آزاد خواهد بود.

 

عضو شورای شهر تهران گفت: در حال بررسی ایجاد محدودیت های برای تردد از روی شماره پلاک ها در رینگ های آلودگی هوا هستیم.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم میزان تردد خودورها در محدوده مرکزی را کاهش دادیم ترافیک و آلودگی در این بخش به حداقل می رسد، گفت: ابتدا پایلوت این کار را انجام می دهیم و بعد طرح را به کل شهر تسری می دهیم.

 

آقامیری گفت: پیشنهادات خود را مکتوب به مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران ارسال کرده ایم و قرار است برای سازمان ترافیک شهر تهران فرستاده تا مطالعات و اقدامات کارشناسی انجام شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار